Koneistustyöt

 

KONEISTUSTYÖT

Huolto- ja korjaamopalvelut

Huoltopisteemme sijaitsee Kotkassa, Karhulassa. Olemme erikoistuneet mopojen, mönkijöiden ja moottoripyörien huoltoihin ja
korjauksiin, mutta suoritamme huoltoja myös lähes kaikille muille merkeille.


SYLINTERIN PORAUS

Määräaikaishuoltojen lisäksi teemme koneistustöitä, kuten sylinterinporauksia, kampiakselin korjauksia, kierteiden korjauksia ja paljon muuta liikkeen omalla koneistamolla. Joten, jos sylinterissä mäntä on leikannut kiinni tai kiertokangen laakeri jumittunut, niin saat meiltä avun näihinkin ongelmiin. Huomioi että koneistustyötä vaativat osat voit myös toimittaa postitse!

Huomaathan, että emme suorita rekisteröityihin ajoneuvoihin minkäänlaisia virityksiä.

Kun tuot tai lähetät sylinterin ja kampiakselin työstettäväksi, puhdista ja pakkaa osat huolellisesti. Likaisten osien puhdistamisesta veloitamme ylimääräisen maksun. Lisäksi huonosti pakatut komponentit voivat vaurioitua kuljetuksessa. Muista myös, että kovakromi/Nicasi -sylinteriä (kiiltävä ja kova kromipinta) ei voi porata.

Poraus käsittää sylinterin porauksen seuraavaan mahdolliseen naarmuttomaan ylikokoon, hoonauksen ja kanavien viimeistelyn. Irroita sylinteristä vanhat tiivisteet, mahdolliset sylinterinkannen pinnapultit sekä säätö- / läppäventtiilit (esim. YPVS, ATAC ym.). Porauksen jälkeen asennetaan uusi mäntä. Männän uusiminen ja poraus lisäävät tehoa 30-50% kuluneeseen sylinteriin verrattuna. Jos vanhassa sylinterissä on vain vähäisiä naarmuja, se voidaan kunnostaa hoonaamalla ja asentamalla uudet männänrenkaat. Halutessasi poraamme sylinterin niin suureksi kuin haluat.